Vrouwen

Beste vrouwen, 

Ik richt me even tot jullie, omdat blijkt dat mannen niet aan dat soort onzin doen. Oké wij hebben onze eigen geheimzinnige dingetjes. Onze gesprekken over voetbal zullen misschien ook klinken als een geheimtaal en ook wij hebben grapjes die alleen voor intimi bedoeld zijn.
Maar nu lees ik alweer een aantal dagen COGNAC, CHAMPAGNE, TEQUILLA, BIER EN WIJN in statussen staan. Na een

 aantal jaren weten wij mannen nu heus wel dat dat een dingetje is voor tegen borstkanker. Net zoals jullie na jaren ook eens een keer de buitenspelregel doorkrijgen. 
Jullie geheime taaltje hebben we nu dus ook doorgrond, het is voor tegen borstkanker. Wat die dranktermen precies inhouden, zal me verder aan mijn aars oxideren. We weten dat het weer een Pink Ribbon-actie is en jullie massaal je statussen aanpassen en stiekem gniffelen, omdat jullie een geheimpje hebben. Als een soort geheim wachtwoord dat wij jongens vroeger hadden als we een hut hadden gebouwd. Alleen de jongens die het wachtwoord wisten, mochten naar binnen. En hele sterke jongens, maar dat is weer een ander verhaal! 
Geheimtaal op Facebook, zodat je laat zien dat je tegen borstkanker bent en dat al voor het derde jaar achter elkaar. Én, denk je dat het geholopen heeft? Tuurlijk niet! De ziekte is er nog steeds, het heeft ook helemaal niet geholpen dat je je je status in een kleur of een stad hebt veranderd.
Ik ben óók tegen borstkanker en ik stort aan de hand van deze status straks direct geld op giro 26000 (kwf kankerbestrijding). Als je ook tegen bent……doe dat ook! Dat helpt écht meer dan CHAMPAGNE posten!
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s